Rientjes Nachtvisvergunning

Voor 2018 worden weer nachtvisvergunningen uitgegeven voor de kleigaten van Rientjes.
De nachtvergunning is alleen voorbehouden aan de leden van HSV Ons Genoegen.

Kosten van deze vergunning zijn € 10,00. De verplichte schoonmaak is komen te vervallen.

Pas na ontvangst van de betaling van € 10,00 op rekeningnummer NL10 RABO 0151222584 tnv
Hengelsport vereniging Ons Genoegen en onder vermelding van de naam aanvrager en met
bijbehorend HSVOG VISpasnummer (dus beginnend met 04258.....) zal de vergunning digitaal
verstuurd worden aan het op de aanvraag ingevulde email adres.
Houdt dus rekening met de tijd die de bank gebruikt voor de overboeking en onze verwerkingstijd daarna, het duurt dus ongeveer een tot twee weken voordat je de vergunning in de mail krijgt.
Alleen een geprinte versie in combinatie met je HSVOG VISpas geeft recht op het nachtvissen.

Om in aanmerking te komen voor deze vergunning kan onderstaand formulier ingevuld worden.
Bij aanvraag en verstrekking gaat de vergunninghouder akkoord met de gestelde voorwaarden

Let op: Deze nachtvergunning is niet mogelijk in combinatie met de weekvergunning!

Klik hier om een Rientjes Nachtvisvergunning aan te vragen