Wijzigingen Zeigercup i.v.m. Corona

Maandag, 7 september 2020

Beste vissers.

Daar wij nog niet verlost zijn van het coronavirus heeft de wedstrijdcommissie in samenspraak met het hoofdbestuur besloten om een paar wijzigingen door te voeren voor de Zeigercup.

De wijzigingen houden in:

• Loten aan het water. Vanaf 8.00 uur tot 8.30 uur

• Voor de zwaaikom geldt inrijden vanaf de sluiskant en doorrijden tot aan het begin van de zwaaikom.

• Voor het rechte stuk geldt inrijden vanaf Enschede en doorrijden tot aan de fietsbrug.

• We blijven in de auto zitten tot er iemand van de organisatie zich bij u meldt om een steknummer te loten. En rijden daarna door naar het nummer wat geloot is.

• Op de stek zelf houden we ook minimaal 1.5 meter afstand tot max. 2.5 meter.

• De kosten van de deelname (€30 per koppel) moeten voor 27 September zijn voldaan op bankrekeningnummer:
    NL10 RABO 0151 2225 84 t.n.v. Hengelsport ons genoegen met vermelding koppelwedstrijd zeigercup en beide namen.

• Aan het water wordt geen contant geld aangenomen, heb je het geld niet overgemaakt, kun je niet deelnemen.

• Bij het wegen van de vis dient er ook voldoende afstand gehouden worden ten opzichte van de weegploeg en de deelnemers.

• Na het eindsignaal blijft iedereen op de eigen stek. Ook als er gewogen is. De wedstrijd commissie zal na het opmaken van de eindscore nogmaals lang het parcours rijden. Je hoort dan of je in de prijzen bent gevallen.

• Er wordt geen stekverloting gehouden, maar er is voor iedere deelnemer (die niet in de prijzen is gevallen), een attentie van de HSVOG en sponsor Jos ter Brugge.
    Deze wordt direct uitgereikt bij inlevering van de stekkaart op het moment dat de wedstrijd commissie na het wegen opnieuw langs het parcours rijdt. Je mag daarna je stek verlaten en wegrijden.