Zeiger cup 2020

Vrijdag, 7 augustus 2020

Hengelsportvereniging Ons Genoegen te Hengelo organiseert op 27 september een koppelwedstrijd.

Zeigercup 2020

Let op, er zijn een paar wijzigingen doorgevoerd voor de Zeigercup. Klik hier om te lezen welke.

Deze wedstrijd is aan het Twentekanaal, van de zwaaikom tot aan de Lonnekerbrug,
waarbij de zwaaikom als apart vak zal worden gezien. Hier is plaats voor max. 11 koppels.

Loten aan het water. Vanaf 8.00 uur tot 8.30 uur
Vissen van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Inschrijfgeld € 30,- per koppel.

Inschrijfgeld is prijzengeld.
Stekverloting na de wedstrijd.
De vereniging doet er een extra prijs bij.

Er wordt gevist in minimaal 2 vakken.
Bij opgave aangeven of je in de Zwaaikom wilt zitten, dan kan hier (indien mogelijk) rekening mee gehouden worden.
Opgave: wedstrijd@hsvoghengelo.nl o.v.v. beide namen en telefoonnummers.