Hulp gevraagd bij calamiteiten

Woensdag, 8 augustus 2018

Groepsapp Calamiteiten HSVOG.

Beste leden, buurtbewoners van vijvers in Hengelo ov en andere geïnteresseerden.
Zoals jullie gemerkt hebben zijn we de afgelopen dagen heel erg druk geweest met helaas dode vissen opruimen, vissen verplaatsen, de vijvers extra in de gaten houden en nog veel meer wat misschien niet direct zichtbaar is. We hebben veel positieve reacties gehad en aanbiedingen van mensen die ook willen helpen bij calamiteiten.
We hebben daarom een calamiteiten groepsapp aangemaakt waarin we vrijwilligers snel kunnen informeren en oproepen bij een calamiteit.
Deze groep moet groter worden want de bezetting is nu te dun.
Vandaar onze oproep aan onze leden, bewoners die direct aan een vijver wonen of een ieder die maar wil helpen.
Meld je aan bij voorzitter@hsvoghengelo.nl en vermeld hierbij je naam en je mobiele telefoonnummer en dat je opgenomen wilt worden in de groepsapp Calamiteiten HSVOG.
Hoe groter de groep vrijwilligers hoe sneller we kunnen handelen.